Assortiment Spar noten

Voor elk gerecht en elk moment van de dag bieden we de geschikte noten of vruchten aan. Dankzij de kleuren van de verpakkingen vind je bovendien nog sneller het juiste product. Hierbij het vernieuwd assortiment in een notendop!

Aan welke noot heb jij nood? 

National Media File: 
0

Noten natuur: groen

Noten zijn supergezond dankzij hun onverzadigde vetzuren, eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. In ons Spar assortiment noten natuur vind je rauwe en geroosterde noten, zonder verdere toevoegingen. Puur natuur dus! Lekker uit het vuistje, in salades of andere gerechten.

National Media File: 
0

Noten zout: rood

Gezouten noten zijn ideaal om samen van te genieten als tussendoortje of aperitiefhapje. Wat dacht je van gezouten pistaches of cashewnoten, een mexicanamix, of voor de durvers: pinda’s met wasabikruiden.

National Media File: 
0

Noten zoet: paars

Zin in een guilty pleasure? Koop dan de zoete noten met het paarse etiket. Pinda's met een chocoladelaagje, een exotische mix met verschillende gedroogde vruchten of een notenmengeling met lekkere gezoete veenbessen. Kan jij eraan weerstaan?

National Media File: 
0

Gedroogde vruchten: geel

Gedroogde vruchten bevatten veel natuurlijke suikers die je lichaam snel kan opnemen. Ze zijn ook rijk aan vezels, vitaminen en mineralen. Vruchten zoals abrikozen of rozijnen zijn dan ook een goed alternatief voor in de boekentas! Ze komen bovendien van pas als snack, in desserts of in Afrikaanse gerechten zoals tajine.

National Media File: 
0

Pitten, zaden en bessen: bruin

Pitten, zaden en bessen zijn niet voor niets zo populair. Net zoals noten, bevatten pitten en zaden veel onverzadigde ‘goede’ vetten. Ook de positieve werking van bessen zoals moerbij- of gojibessen is ondertussen algemeen bekend. Lekker in yoghurt met muesli, granola of zelfgebakken brood.

National Media File: 
0

Patisserie: oranje

Amandelschijfjes of -poeder, kokospoeder en lekkere bresiliennenootjes geven een heerlijke smaak en knapperige bite aan al je dessertjes.

National Media File: 
0

On the go: blauw

Weinig tijd? Dan kan je toch gezond snacken dankzij de kleine ‘On the go’-potjes. Vier lekkere soorten in een handige verpakking, perfect voor onderweg!

 

Handige verpakkingen, lekker makkelijk

Onze nieuwe verpakkingen ogen niet alleen mooi; ze zijn ook superhandig. Zoals de strooibussen, waarmee je makkelijk kan doseren. Of onze ‘to go’-doosjes, waarin vijf kleine zakjes zitten. Perfect om mee te nemen naar school, naar het werk, in de wagen, …


Benieuwd hoe onze Spar noten geselecteerd, getest en verpakt worden? 

Ontdek de reportage
National Media File: 
0
 
< naar de wereld van Spar