Frozen!

Aino en Kato doen niet aan hokjesdenken. IJs, gemaakt van yoghurt, in de vorm van een cupcake: voor hen kan het allemaal. Lekker gezond en véél frisser dan een gewone cupcake!

Frozen yoghurtgranolacups

12 stuks . 15 min + diepvries: 2 u

250 g granola
500 g Boni Selection yoghurt op Griekse wijze framboos en braam
4 el Boni Selection honing
250 g gemengde bessen

extra:
muffinvorm
12 cupcakepapiertjes

National Media File: 
0
National Media File: 
0
National Media File: 
0

1. Meng de yoghurt met de honing.
2. Voeg de granola toe en meng.

"Eerst even proeven of de granola wel goed is, hihi!"Kato
National Media File: 
0
National Media File: 
0

3. Vul de muffinvorm met de cupcakepapiertjes.
4. Verdeel de yoghurt met granola over de vormpjes.
5. Versier de cupcakes met de bessen.

National Media File: 
0
National Media File: 
0
National Media File: 
0

6. Plaats minstens 2 u in de diepvries.
7. Serveer onmiddellijk uit de vriezer.

"De bessen zijn net snoepjes, mmm!"Aino
National Media File: 
0
National Media File: 
0
 
National Media File: 
0
 
< naar de wereld van Spar