Het perfecte BBQ-parcours!

De zon schijnt, de dagen worden steeds langer en ons energieniveau krijgt een fantastische boost. Geef maar toe, je voelt het ook kriebelen… tijd voor BBQ! Dit BBQ-seizoen halen we alles uit de kast! SPAR laat de kolen gloeien van de hapjes tot het dessert. Urenlang bak- en eetplezier met vrienden of familie gegarandeerd! Doe je mee? 

Bereid je voor...

barbecue hapjes
National Media File: 
0

Start met hapklare hapjes

BBQ start met de hapjes, de ijsbrekers van de avond. De kenmerken van het ideale hapje? Snel klaar, appetijtelijk en vooral… lekker! Combineer ze met een smakelijk aperitiefje en de toon van je avond is gezet.

Smullen maar!
barbecue bijgerechten
National Media File: 
0

Bijgerechten die scoren 

Bijgerechten vervullen minstens de helft tot ¾ van wat we eten tijdens een barbecue. Spaar dus geen moeite om creatief uit de hoek te komen met ingrediënten, smaken en combinaties!

Inspirerende bijgerechten


 

Time to grill!

Barbecueën betekent: je tijd nemen en genieten! Jezelf onderdompelen in geuren, smaken, ingrediënten en zoveel meer. Het is de ideale gelegenheid om creatief te zijn en je grenzen te verleggen!
 

barbecue kip
National Media File: 
0

Kiplekker geroosterd

Geen BBQ zonder kip! Want wie kan een heerlijke gemarineerde kipfilet weerstaan? Ook voor de kids is kip het ideale alternatief voor rood vlees. 

Kiplekkere ideetjes
barbecue brochette
National Media File: 
0

Speciale spiesjes 

Heb je jouw buik vol van de klassieke brochettes tijdens het BBQ-seizoen? Daar steken we een stokje voor! 

Rijg ze er aan!
barbecue rood vlees
National Media File: 
0

Heerlijk rood vlees 

Spareribs, steak, hamburgers, ... Word een echte BBQ-kunstenaar dankzij onze grill- en garneertips voor rood vlees.

Le moment suprême
forel
National Media File: 
0

Uit de zee, op de rooster

Het hoeft niet altijd vlees te zijn! Ook vis en schelpdieren kan je perfect klaarmaken op de barbecue. Vis gedijt heerlijk met de rokerige smaak van de kolen.

Vis op jouw rooster?
veggie op de grill
National Media File: 
0

Veggie op de grill

Vegetarisch barbecueën is een absolute meerwaarde voor jouw culinaire skills. Beperk je niet tot een simpele groentenburger, maar laat je creativiteit vloeien

Let's go veggie
KOOKatelier BBQ
National Media File: 
0

KOOKatelier BBQ: grillen op z’n anders

Ons KOOKatelier in mei is ondertussen uitgegroeid tot een ware voorjaarsklassieker! Dit jaar leggen we het thema BBQ op de rooster. Geen alledaagse worstenkermis, maar orginele gerechtjes voor elk grillfestijn.

Ontdek het Kookatelier

 

Volop nagenieten

barbecue dessert
National Media File: 
0

Jummie desserts

Volop nagenieten doe je met iets fris en zoets. Verras je gasten met een lekker gegrild dessert of een originele fruitsla. Op een BBQ kan het allemaal!

Volop nagenieten!
barbecue drankjes
National Media File: 
0

Tips voor de dorst 

BBQ is lang niet alleen gezellig samen eten, ook het occasionele drankje passeert de revue! We zetten enkele zomerse toppers op een rij, voor ieder wat wils.

Je dorst lessen
< naar de wereld van Spar