U bent hier

5x overheerlijke feestmenu's

Koken voor de feesten: voor de één een enorme opdracht, voor de ander een uitgelezen kans om alles uit de kast te halen. Kan je nog wat inspiratie gebruiken? Spar helpt je graag op weg met maar liefst 5 verschillende feestmenu's.

Deze recepten behoren tot de echte eindejaarsklassiekers. Van stoofvlees tot een bûche, deze gerechten bekoren iedereen en zorgen voor flink wat nostalgie.

Geen fan van de traditionele, iets zwaardere eindejaarsklassiekers? Wij hebben enkele verrassend lichte gerechten voor je uitgekozen waarbij je zonder puffen en blazen het einde van de menu haalt.

Zin in een ware smaaksensatie? Dan nemen deze culinaire toppers je mee naar de zevende hemel. Laat de topchef in jezelf naar boven en steel de show met deze topgerechten van sterrenniveau.

Je feestmenu bij Spar
National Media File 
0

Vlot op tafel

Wil je liever gewoon je voetjes onder tafel schuiven? Kies dan voor onze kant-en-klare feestmenu's! Wij bereiden de menu's van A tot Z. Het enige wat jij nog hoeft te doen is er met volle teugen van genieten. 

Kidsproof feestgerechten
National Media File 
0

Kidsproof

Wil je kidsproof recepten op tafel zetten tijdens de feestdagen? Speciaal voor de kleinsten onder ons hebben we enkele recepten geselecteerd die gegarandeerd zullen schitteren op je feestmenu.

< naar de wereld van Spar