U bent hier

5x vegetarische feestgerechten

Geen vlees of vis op de feesttafel? Wat zet je dan op het menu? Lekkere vegetarische gerechten in een feestelijk jasje! Want ook zonder vlees of vis kan je een indrukwekkende portie smaak en kleur op je bord toveren. Ontdek hieronder onze 5 favoriete recepten en geniet tijdens de feestdagen van een heerlijk vegetarisch alternatief.

Vegetarische feestgerechten - gezond en lekker
National Media File 
0

Gezond en lekker

Een combinatie van rode kool, rode biet en granaatappel op je bord. Klinkt dat niet overheerlijk? Ga van start met dit verfrissend gerecht!

Gemarineerde rode kool

Vegetarische feestgerechten - kleurrijke tafel
National Media File 
0

Een kleurrijke tafel

Pak uit met een echt kunstwerkje. Een tian van lekkere wintergroenten gecombineerd met een verrukkelijke parelcouscous. Smakelijk!
 

Tian van wintergroenten
Vegetarische feestgerechten - hartige taart
National Media File 
0

Taart in de hoofdrol

Geef een exotische toets aan je feest met een quiche op basis van wortel, pompoen en zoete aardappel. Geen feestdagen zonder taart, toch?

Exotische quiche
Vegetarische feestgerechten - feest op je bord
National Media File 
0

Feest op je bord

Begin jij ook al te watertanden van dit lekker slaatje van knolselder en appel afgewerkt met een knapperige toets van walnoot? Wij zijn alvast fan!

Slaatje van knolselder
Vegetarische feestgerechten - creatief met tofu
National Media File 
0

Creatief met tofu

Zet deze heerlijke groene koolsalade op je feestmenu en ruil vlees of vis in voor gemarineerde tofu. De ultieme match bij deze heerlijke groenten.

Koolsalade met tofu
< naar de wereld van Spar