U bent hier

Foodsharing met fingerfood

Foodsharing is helemaal in. Samen genieten van de gerechtjes die op tafel komen, is niet alleen heerlijk, het versterkt ook de band. We stellen jullie twee menu’s boordevol fingerfood voor: eentje om met zijn tweetjes van te genieten en één voor een gezellige avond met vrienden. Met de handen eten is deze keer verplicht!

Etentje organiseren in 1-2-3-4

  1. Bedenk je menu: je wil graag uitpakken met je kookkunsten, maar experimenteren doe je beter op een ander moment. Liever kies je voor een menu dat je al in de vingers hebt.
  2. Doe slim boodschappen: best een dag op voorhand. Dan moet je er op de dag zelf niet meer aan denken en heb je voldoende tijd om te kokerellen.
  3. Tafel dekken: een mooi gedekte tafel is supergezellig. En ook dat kan je de dag op voorhand doen. Extra punten voor een verse bos bloemen, stoffen servetten en veel kaarsjes.
  4. Voorzie iets voor de kleine honger: zet op de salontafel al enkele kommetjes klaar met koude hapjes. Zo kunnen je gasten hun eerste honger stillen en voelen ze zich meteen welkom.
< naar de wereld van Spar