U bent hier

Jouw Spar heeft een hart voor de buurt

Bij Spar hebben we een groot hart voor de buurt. Door middel van lokale initiatieven willen we ook in jouw buurt een meerwaarde bieden. Elke Spar-winkel draagt op een unieke manier zijn steentje bij aan een betere buurt. Hoe we dat doen? Dat ontdek je hier.

Een hartdefibrillator bij je Spar

National Media File 
0

Meer dan 60 Spar Colruyt Group-winkels organiseren een crowdfunding voor de aankoop van een automatische externe defibrillator (AED). Van 4 tot en met 31 maart kan je als klant meedoen met de actieVanaf april 2021 zullen de toestellen aan de buitenzijde van de winkel geplaatst worden en zo dag en nacht toegankelijk zijn voor alle klanten en buurtbewoners. Met deze hartverwarmende actie hopen we veel klanten enthousiast te maken voor een initiatief dat heel de buurt ten goede komt. 

Voor dit project werken wij samen met vzw HeartSaverNaar de vzw

Eenvoudig schenken

Als klant kan je op twee manieren bijdragen aan de aankoop van een AED-toestel voor je Spar.

Schenken
National Media File 
0

Schenk eenvoudig 1, 2, 3 of 5 euro.

Kassaticket afronden
National Media File 
0

Laat je kassaticket afronden naar de eerstvolgende euro.

Wordt er tijdens de actie meer geld ingezameld dan nodig? Dan schenkt de Spar winkel het resterende bedrag aan een lokaal goed doel. Mochten de giften daarentegen de kostprijs niet volledig dekken, dan legt de zelfstandige Spar ondernemer de rest bij. Die neemt ook de jaarlijkse kosten voor onderhoud, verzekering en 24/7-monitoring op zich.

Spar heeft een hart voor de buurt
National Media File 
0

Een hart voor de buurt

Deze brede uitrol volgt op een succesvolle test vorig jaar in vier winkels, waaronder Spar Aalter. 

"Als buurtsupermarkt steunen we uiteenlopende lokale initiatieven. Een plotse hartstilstand kan iedereen overkomen. Door samen met onze klanten te investeren in een AED-toestel, kunnen we levens redden in onze buurt.”

Stap voor stap
National Media File 
0

Stap voor stap

Door samen met Spar te investeren in een AED-toestel, kan je levens redden in jouw buurt. Zo werken we samen aan een warmere samenleving, stap voor stap.

Deelnemende winkels

< naar de wereld van Spar