U bent hier

Kiplekkere nuggets!

Kipnuggets met een korstje van tortillachips? Geen probleem voor keukenprinsesjes Julie en Emma! De grootste uitdaging was om nog wat chips over te houden voor het korstje. Gelukkig werden ze beloond met een kiplekker eindresultaat.

Kipnuggets

4 personen . 30 min

2 kipfilets
300 ml Boni Selection Griekse yoghurt
Boni Selection olijfolie
Boni Selection tortillachips
1 potje Spar tzatziki

extra:
bakpapier

National Media File 
0
National Media File 
0
National Media File 
0

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Snij de kipfilets in repen.
3. Verkruimel de tortillachips in een diep bord.
4. Doe de yoghurt in een ander diep bord.

"Elke goede kok moet toch eens proeven tijdens het koken?"Julie
National Media File 
0
National Media File 
0
National Media File 
0

5. Leg een vel bakpapier op een bakplaat.
6. Haal de kipfilets eerst door de yoghurt en dan door de tortillachips. Leg op het bakpapier.

"We maken graag onze handen vuil, zeker in de keuken!"Julie & Emma
National Media File 
0
National Media File 
0

7. Kruid de gepaneerde kipreepjes met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
8. Bak gaar in ongeveer 15 à 20 min.
9. Serveer de kipnuggets met de tzatziki.

National Media File 
0
National Media File 
0
National Media File 
0
 
< naar de wereld van Spar