U bent hier

5 tips voor een BBQ met je bubbel

Zin in een gezellige barbecue? Laat je inspireren door onze barbecue tips en tricks om er een spetterende avond van te maken. Ontdek onze heerlijke barbecue recepten met vlees, vis of groenten in de hoofdrol. Wedden dat je bij je bubbel zal scoren? 

Bij een barbecue denken we vooral aan vlees. Heb je zin om ook eens een vegetarisch alternatief te voorzien? Wij zochten de lekkerste recepten voor je uit.

Vegetarische barbecue

Wist je dat vis heel lekker is op de barbecue? Als bewijs schotelen we jullie heerlijke BBQ-gerechten voor met verse ingrediënten uit de zee. Op een stokje, in een papillot of op de grill, het kan allemaal!

Vis op de barbecue

Kip, eend of kalkoen zijn verrassend lekker op de barbecue. Benieuwd hoe je kip sappig en origineel kan bereiden? Welke stukken gevogelte het meest geschikt zijn op de bbq? Vul je barbecue-menu aan met deze recepten.

Gevogelte op de barbecue

Mag het eens iets meer zijn dan klassieke brochettes? Steek dan eens andere groenten, vis en vleessoorten op je satéstokje. Of kies voor een originele marinade! De recepten ontdek je hieronder.

Speciale spiesjes

Bij een barbecue hoort lekkere wijn. Speciaal voor jou gingen we op zoek naar de wijnen die het beste passen bij een zomerse grill. Met deze wijnsuggesties kan jouw barbecue alvast niet meer stuk. Daar klinken we op, santé!

Wijn bij de barbecue
< naar de wereld van Spar