U bent hier

Maak het gezellig met je bubbel

De zomer van 2020, een zomer die anders is dan de andere. Dan is het nu aan ons om er het beste van te maken. Wil je gezelligheid vooropzetten en genieten van de momenten samen met je bubbel? Dan heeft Spar een aantal creatieve suggesties om deze atypische zomer door te brengen. 

Maak het gezellig met je bubbel
National Media File 
0

Organiseer een culinair duel met jouw bubbel. Het draait om sfeer, gezellig samenzijn, een glaasje drinken en vooral lekker eten. Het concept is eenvoudig, ga minstens 1 keer per week bij iemand uit jouw bubbel dineren. 

National Media File 
0

Bij een duel hoort natuurlijk ook een beoordeling. Geef de gastheer of gastvrouw punten op het eten en op de gezelligheid door gebruik te maken van dit score-formulier. Hou de uitslagen goed bij en ontdek wie op het einde van de week de winnaar is! 

Score-formulier

Heb je nog wat inspiratie nodig om een diner in elkaar te steken? Geen probleem, kies een thema en daag elkaar uit! Hieronder vind je alvast allerlei lekkere en culinaire menu’s van verschillende thema’s met recepten die jou misschien wel tot winnaar kunnen kronen van jullie duel.

< naar de wereld van Spar