U bent hier

Inspiratie voor een geweldige staycation

Door het coronavirus belooft het een iets andere zomer te worden dan we gewoon zijn. Geen verre reizen of grootse festivals, maar dat wil niet zeggen dat we niet dubbel en dik zullen genieten van onze vakantie. Toch?! Klaar voor een reis in eigen huis, tuin, buurt en land? 

Inspiratie voor een geweldige Staycation

We staan voor je klaar met tonnen inspiratie om de leukste zomervakantie in eigen land door te brengen. Laat je verleiden door onze zomerse recepten en neem zeker eens een kijkje op onze wedstrijdpagina!

Thuis op vakantie

Haal de mooiste landen in huis met recepten en doe-tips van je favoriete vakantiebestemmingen. We nemen je mee naar Frankrijk, Noord-Amerika, Marokko en Scandinavië. Ruil je reiskoffer in voor een winkelkar en haal snel alles in huis voor de ideale staycation. 

Win je favoriete vakantiebestemming bij je thuis

Doe mee met onze staycationwedstrijd en maak kans op geweldige prijzen!

Staycationwedstrijd

Kinderplezier à volonté

We voorzien je van een heleboel leuke activiteiten voor kinderen. Leef je uit met oma en opa, duik de keuken in, speel Het Grote Sparspel of doe mee aan onze té gekke wedstrijd!

Staycation 10 activiteiten
National Media File 
0

10x leuke activiteiten met oma en opa

Haal deze zomer de gemiste momenten met oma en opa in. Plezier gegarandeerd! 
Lees meer

Staycation wedstrijd voor kinderen
National Media File 
0

Doe mee en krijg een leuke verrassing

Wij dagen jou én je kinderen uit om een foto van jullie lekkerste creatie met ons te delen.
Doe mee

Staycation het grote spar spel
National Media File 
0

Het Grote Sparspel

Speel samen Het Grote Sparspel en ontdek wie het best tegen zijn verlies kan. De spelregels kan je hier terugvinden. 
Speel nu

Genieten van gezond comfortfood

De voorbije periode gaven we vaker toe aan fast- of comfortfood, met enkele coronakilo’s als gevolg. Deze zomer koken we weer een stuk lichter, maar met evenveel smaak en comfort. Wist je dat je hier elke week een gevarieerd weekmenu kan terugvinden?

Wat staat er op het menu?

Bij Spar vind je heel wat inspiratie voor heerlijke recepten. Ontdek elke week een nieuw weekmenu met dagdagelijkse recepten die snel op tafel staan.

Weekmenu

De perfecte picknick in je tuin

Zon, gras, een dekentje en lekker eten: meer heb je niet nodig voor dat instant vakantiegevoel. Supergezellig en bovendien erg fotogeniek, perfect voor op Instagram. Wij zijn alvast benieuwd naar je lekkerste picknickrecepten. Laat ons op Instagram zeker weten hoe jouw ideale picknick eruitziet én vergeet ons zeker niet te taggen in je foto's met @Sparcolruytgroup

Picknick inspiratie

Altijd in je buurt!

Op vakantie in eigen land? Met bijna 180 Spar winkels in België zijn onze verse producten nooit ver weg. Vind hier je Spar in jouw buurt.

< naar de wereld van Spar