Je lekkere voorjaar start bij Spar

Spar heeft alles in huis om jouw lente smakelijk te doen ontluiken. Grijp dit voorjaar elke kans om heerlijk te genieten. Lekker lang brunchen? Dat krijg je in ‘no time’ geregeld met onze handige checklist. In de lente blijft de zon langer op, ideaal om uitgebreid te aperitieven. Kant-en-klaar of zelfgemaakt? Genoeg om uit te kiezen! Tot slot zetten we graag zes lentetoppers uit de Spar groentetoog in de kijker en stellen we onze lentecombo’s van kaas, charcuterie, bier en wijn voor. Smullen maar!

Lekker lang brunchen
National Media File: 
0

Lekker lang brunchen

Een brunch moet dienst doen als ontbijt én lunch. Met andere woorden: hoe uitgebreider, hoe liever! Wij zorgen voor een handige checklist boordevol inspiratie voor een geslaagde brunch met familie of vrienden.

Brunch ze!

Sla je groentenslag

Uit onderzoek blijkt dat je het best tien porties groenten en fruit van 80 gram eet. En da’s helemaal niet zo moeilijk met onze seizoenstoppers. Wanneer deze groenten je bord (en buik) vullen, krijg je meteen een lentegevoel.

Vitamineboost!

National Media File: 
0
National Media File: 
0

Klinken op de lente

Met de lente breekt ook het aperitiefseizoen aan. De eerste lentezon is ideaal om te genieten van lekkere hapjes en een drankjes. Wat dacht je van deze kant-en-klare aperitiefhapjes? Je tovert ze zo op tafel! 

Tsjing-tsjing

Prille lentepairing

In de lente ontluiken nieuwe liefdes! Zo ook tussen kaas, bier, wijn en charcuterie. Uit ons brede lenteassortiment stelden we zes droomkoppeltjes samen, die vast ook jouw hart sneller doen slaan. Dat gaat vonken geven! 

Lentecombo's

 

National Media File: 
0
< naar de wereld van Spar