Kinderkeuken

Een van de leukste activiteiten met de kinderen? Dat moet koken zijn! Samen met hen een heerlijke snack bereiden voor het hele gezin doe je in 1-2-3 met deze kidsproof recepten voor en door kinderen. 

Driekoningencupcakes met banaan en M&M’s
National Media File: 
0

Driekoningencupcakes

Op zes januari klinkt het in de straten: “Drie koningen, drie koningen, geef mij een nieuwe hoed …” Alex en Siebe ruilen de klassieke driekoningentaart voor met M&M’s gepimpte cupcakes. Een leuke verrassing voor alle kinderen die straks Driekoningen komen zingen!

Koninklijke cupcakes
Boetseren met marsepein
National Media File: 
0

Boetseren met marsepein

Met slechts twee ingrediënten zijn de allerkleinsten een middagje zoet. Amy en Gitte haalden hun beste boetseerkunsten boven en maakten muisjes uit marsepein. Voor een keer is spelen met eten toegelaten!

Familie muis in marsepein
National Media File: 
0

Aan bakboord!

De broers Bob en Jef, die kunnen varen, die kunnen varen! Ze laten hun avocadoschuitjes met tonijn te water en hijsen hun tortillavlaggen. Tot slot sturen ze de bootjes recht richting hun … mond!

Avocadobootjes!
National Media File: 
0

Coole frisco’s

Als mama wil dat ze fruit eten, dan maken Alex, Rune en Nina er frisco’s mee! Het recept is supermakkelijk. Veel moeilijker is het om te wachten tot de frisco’s hard zijn …

Fruitige frisco's!
National Media File: 
0

Frozen!

Aino en Kato doen niet aan hokjesdenken. IJs, gemaakt van yoghurt, in de vorm van een cupcake: voor hen kan het allemaal. Lekker gezond en véél frisser dan een gewone cupcake!

Frozen yoghurtgranolacups!
National Media File: 
0

Kiplekkere nuggets!

Kipnuggets met een korstje van tortillachips? Geen probleem voor keukenprinsesjes Julie en Emma! De grootste uitdaging was om nog wat chips over te houden voor het korstje. Gelukkig werden ze beloond met een kiplekker eindresultaat.

Kipnuggets!
National Media File: 
0

Tuinieren in je bord

Groentjes saai? No way! Toch niet als je keukenprinsessen Lola en Millie laat doen. Roggebrood verhakselen ze tot een vruchtbare grond, die ze verrijken met een zelfgemaakte kruidenkaasmengeling. Daar planten ze hun minigroentjes in. Oogsten en smikkelen maar!

Eetbaar tuintje!
< naar de wereld van Spar