Hasselback patatjes met kaas

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 225°C.

  2. Schrob de aardappelen schoon onder stromend water. Leg elke aardappel in een soeplepel en snij de aardappelen in dunne plakjes van 5 mm. Opgelet: Snij tot aan de lepel zodat de onderkant van de aardappel niet ingesneden wordt.

  3. Smelt de boter in een pannetje en roer de fijngesnipperde look, peper en zout erdoor.

  4. Vet een lage ovenschaal in en leg de aardappelen hierin. Schep met een lepeltje de gesmolten boter over de aardappels.

  5. Zet in de voorverwarmde oven en laat 45 minuten garen.

  6. Haal de schaal uit de oven en schik in iedere insnijding een sneetje kaas. Steek de aardappelen opnieuw in de oven gedurende 5 à 10 minuten.

  7. Garneer met wat peterselie.