Rollade van konijn met trappist en ovenaardappel

Rollade van konijn met trappist en ovenaardappel

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schroei de konijnrollades aan in een pan met de helft van de boter. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.

  2. Spoel de ovenaardappelen en bereid ze zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Reinig de groenten en snij in grove stukken. Stoof wortel, ui en selder aan in een stoofpot met de andere helft van de boter. Bestrooi met bloem en laat eventjes kleven. Blus met bier.

  4. Voeg het bouillonblokje en de aromaten toe. Breng aan de kook en laat 5 min goed pruttelen.

  5. Voeg de sneden peperkoek, ingestreken met mosterd, toe. Leg de gebakken konijnrollades erin.

  6. Zet op het vuur op een matige temperatuur. Zet een deksel op de stoofpot en laat verder garen gedurende 1 u 30 min.

  7. Haal de konijnrollades uit de stoofpot en snij in dikke plakken. Serveer de saus met groentjes en ovenaardappelen erbij.