Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pompoen, snij in kleine stukken en bak krokant en gaar in 2 el olijfolie. Kruid met peper, zout en verse tijm. Voeg de honing toe en laat karamelliseren.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Leg het bladerdeeg met bakpapier in de taartvorm. Zorg dat het deeg tot aan de rand van de vorm komt en prik er met een vork gaatjes in.
-
Verdeel de gebakken pompoen over het bladerdeeg.
-
Verkruimel de feta en verdeel over de pompoen.
-
Meng de havervlokken met de bloem, de rietsuiker en een snuifje zout.
-
Snij de koude boter in stukken en verkruimel onder het havermoutmengsel, tot je een zandstructuur krijgt.
-
Verdeel de crumble over de taartvorm.
-
Bak de crumbletaart 30 à 35 min in de voorverwarmde oven tot de crumble goudbruin is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven