Gebakken pladijs met herfstsalade en gebakken aardappelen in de oven

2Vis30minPrint
Ingrediënten
  • 2 pakjes Spar aardappelschijfjes
  • 2 pladijsfilets
  • 1 zakje Spar rode biet - veldsla
  • 2 witlofstronkjes
  • 1 zakje Spar juliennewortelen
  • Boni Selection olijfolie
  • 3 el Boni Selection zonnebloemolie
  • 4 el Spar kruidenkaas
  • 1 el wittewijnazijn
  • 1 el water
  • Spar boter
Recept
  1. Doe de aardappelschijfjes in een vuurvaste schotel. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
  2. Bak gaar in de oven op 180°C gedurende ± 20 min.
  3. Bak de pladijs gaar in olijfolie en 1 el boter. Kruid met peper en zout.
  4. Dressing: meng de zonnebloemolie met de wijnazijn, het water en de kruidenkaas.
  5. Snij het witlof fijn en meng onder de andere groenten. Werk de salade af met de dressing.
< naar recepten