Happy kidshapjes

4Overige30minPrint
Ingrediënten
  • Patron Bernard miniworstenbroodjes
  • Pidy spoonettes
  • 100 g tomaat-garnaalsalade
  • 3 kerstomaatjes
  • platte peterselie
  • Spar aperokroketjes
Recept

1. Bak de miniworstenbroodjes in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ± 10 minuten tot ze warm zijn.
2. Haal ze uit de oven en schik ze op een schotel.
3. Verdeel de tomaat-garnaalsalade over de spoonettes. Snij de kerstomaatjes in partjes en leg ze op de tomaat-garnaalsalade. Werk af met een blaadje platte peterselie.
4. Bak de aperokroketjes gedurende 4 à 5 minuten op 170°C. Haal ze uit het frituurvet en laat even uitlekken op keukenpapier. Verdeel de kroketjes over de verschillende kommetjes en steek er een prikker in.
5. Schik de spoonettes op dezelfde schotel als de worstenbroodjes. Dien onmiddellijk op.
6. Serveer er een glaasje kinderbubbels bij.

< naar recepten