Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de miniworstenbroodjes in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ± 10 minuten tot ze warm zijn.
-
Haal ze uit de oven en schik ze op een schotel.
-
Verdeel de tomaat-garnaalsalade over de spoonettes. Snij de kerstomaatjes in partjes en leg ze op de tomaat-garnaalsalade. Werk af met een blaadje platte peterselie.
-
Bak de aperokroketjes gedurende 4 à 5 minuten op 170°C. Haal ze uit het frituurvet en laat even uitlekken op keukenpapier. Verdeel de kroketjes over de verschillende kommetjes en steek er een prikker in.
-
Schik de spoonettes op dezelfde schotel als de worstenbroodjes. Dien onmiddellijk op.
-
Serveer er een glaasje kinderbubbels bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven