Kippenvleugels gemarineerd in yoghurt

2Wild/Gevogelte15minPrint
Ingrediënten
  • ½ kg Spar kippenvleugels
  • 4 el Boni Selection volle yoghurt
  • 100 ml Boni Selection volle yoghurt
  • 1,5 el currypoeder
  • 1 kl paprikapoeder
  • Boni Selection olijfolie
  • 1 el sap van citroen
Recept
  1. Yoghurtmarinade: meng 4 el volle yoghurt met 1 el olijfolie, 1 el currypoeder, 1 kl paprikapoeder; kruid met peper en zout.
  2. Laat de kippenvleugels minstens 1 u marineren in de yoghurtmarinade.
  3. Sausje: meng 100 ml yoghurt met ¼ el currypoeder, 1 el olijfolie en het sap van de citroen.
  4. Bak de gemarineerde kippenvleugels gaar op de barbecue.
  5. Serveer met het sausje.
< naar recepten