Lamsvlees in papillot

4Vlees30minPrint
Ingrediënten
  • 4 lamsmedaillons
  • 1 bosje tijm
  • 8 kerstomaatjes
  • 250 g feta
  • Boni Selection vloeibare honing
  • 4 teentjes look
  • 4 eetlepels Boni Selection olijfolie
Recept

1. Snij de lamsmedaillons in stukken. Schroei de stukjes vlees aan in een hete pan met olijfolie.
2. Snij de feta in blokjes. Pel de teentjes look en snij in 2. Pluk de takjes van de tijm. Snij de kerstomaatjes kruisgewijs in.
3. Leg 4 grote vellen aluminiumfolie open. Schik op elke folie de stukjes lamsmedaillons. Verdeel er 2 kerstomaatjes, 1 teentje look en fetablokjes over. Kruid met peper en zout en leg de tijmtakjes erbij. Giet er een eetlepel olijfolie en wat honing over.
4. Sluit de folie goed, zorg ervoor dat de papillot hermetisch gesloten is. Zet in een voorverwarmde oven op 200°C of leg op een hete barbecue gedurende 15 minuten.

Tip: serveer met couscous, krielaardappeltjes of een Griekse pastasalade.

< naar recepten