Mini toad in the holes
Ingrediënten
- 8 chipolata worsten
- 2 el zonnebloemolie
- 3 Spar eieren
- 150 g Boni bio bloem
- 150 ml Boni bio melk
- 12 takjes rozemarijn
Recept
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Knip elke chipolata in 3 stukken.
- Leg 2 kleine worstjes in elke holte van de muffinvorm en druppel er wat olie over.
- Zet 15 min in de oven tot de worstjes goed gebakken zijn.
- Breek de eieren in een kom en klop ze los.
- Doe de bloem in een mengkom en maak een put in het midden. Giet de eieren erin.
- Meng met een klopper van binnen naar buiten. Voeg de melk er langzaam aan toe tot alles volledig gemengd is.
- Kruid met peper en zout en doe het mengsel in een schenkkan.
- Verdeel over de gebakken worstjes en stop er een takje rozemarijn bij.
- Bak af in 15 minuten.
Delen