Mini toad in the holes

4Vlees60minPrint
Ingrediënten
  • 8 chipolata worsten
  • 2 el zonnebloemolie
  • 3 Spar eieren
  • 150 g Boni bio bloem
  • 150 ml Boni bio melk
  • 12 takjes rozemarijn
Recept
  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Knip elke chipolata in 3 stukken.
  3. Leg 2 kleine worstjes in elke holte van de muffinvorm en druppel er wat olie over.
  4. Zet 15 min in de oven tot de worstjes goed gebakken zijn.
  5. Breek de eieren in een kom en klop ze los.
  6. Doe de bloem in een mengkom en maak een put in het midden. Giet de eieren erin.
  7. Meng met een klopper van binnen naar buiten. Voeg de melk er langzaam aan toe tot alles volledig gemengd is.
  8. Kruid met peper en zout en doe het mengsel in een schenkkan.
  9. Verdeel over de gebakken worstjes en stop er een takje rozemarijn bij.
  10. Bak af in 15 minuten.
< naar recepten