Mousses in hoorntjes

8Zoet15minPrint
Ingrediënten
  • 1 spuitzak met mascarpone speculoosmousse
  • 1 spuitzak met chocomousse
  • 1 spuitzak met frambozenmousse
  • 1 verpakking mini chocoladehoorntjes
  • 1 verpakking dessert hoorntjes natuur
  • Vahiné multidéco strooier
  • Spar Tasty pistachenoten
  • verse frambozen
  • enkele speculaasjes
Recept

1. Verbrokkel de speculaasjes tot een crumble.
2. Spuit de verschillende mousses in de verschillende hoorntjes en glaasjes.
3. Versier de chocolademousse met sterretjes of pistachenoten.
4. Bedek de mascarponemousse met de crumble van de speculaasjes.
5. Steek de hoorntjes vast in, bijvoorbeeld, een grotere kom gevuld met rijst. Zo blijven de hoorntjes goed staan. Dien onmiddellijk op.

< naar recepten