Ovenschotel met auberginerolletjes met mascarpone en kipfilet in tomatensaus

4Wild/Gevogelte30minPrint
Ingrediënten
  • 2 aubergines
  • 150 g Boni Selection mascarpone
  • 4 kippenfilets
  • 400 g Boni Selection tomatensaus met basilicum
  • verse basilicum
  • Boni Selection olijfolie
  • 1 teentje look
  • Parmezaanse kaas
  • gedroogde basilicum
Recept
  1. Snij de aubergines in de lengte in 6 dikke plakken.
  2. Bak de plakken gaar in goed wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
  3. Verdeel de kipfilets in de lengte in 3 stukken en bak gaar in olijfolie. Kruid met peper en zout.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C.
  5. Smeer op elke plak aubergine 1 kl mascarpone, beleg met een stukje kip en een blaadje basilicum, bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas en rol op.
  6. Doe de tomatensaus in een vuurvaste schotel. Pel en pers de look en meng samen met 1 el olijfolie onder de saus. Kruid met peper en zout.
  7. Leg de auberginerolletjes in de saus en bestrooi met Parmezaanse kaas.
  8. Bak ± 15 min in de voorverwarmde oven, tot de saus gaat pruttelen. Werk af met gedroogde basilicum.
< naar recepten