Eieren , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tofu in blokjes. Pel de teentjes look en wrijf ze fijn met de zijkant van een chefmes. Pel de rode ui en snij in fijne ringen.
-
Snij de lente-uien in fijne ringen.
-
Hak de geroosterde pinda’s grof.
-
Klop de eieren los.
-
Doe de vissaus, de suiker en het limoensap in een wok en warm op tot de suiker opgelost is. Giet in een kommetje en veeg de wok schoon.
-
Breek de rijstvellen in stukken en week ze 5 min in kokend water, tot ze zacht zijn. Laat uitlekken.
-
Snij voor het serveren de limoenen in partjes en komkommer in stukjes.
-
Verhit de wok op een halfhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Roerbak de tofublokjes goudbruin, schep uit de wok en kruid met versgemalen peper en zeezout.
-
Voeg de overige 2 el olie toe aan de wok en roerbak de uienringen en look in 30 sec. Schep uit de wok.
-
Giet de eieren in de wok, kruid met peper en zout en laat stollen. Roer ze los en schep de uitgelekte stukken rijstvellen erdoor.
-
Voeg de saus toe en roerbak de rijstvellen gaar in 2 à 3 min.
-
Schep de ui en look er samen met de ringen lente-ui, tofu en sojascheuten door.
-
Verwarm al roerend.
-
Werk af met gehakte pindanoten, korianderblaadjes en pilipili.
-
Serveer met partjes limoen en knapperige komkommer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven