Pannenkoeken

4Zoet60minPrint
Ingrediƫnten
  • 200 g Boni Selection patisseriebloem
  • 3 dl Boni Selection melk
  • 2 dl pilsbier
  • 2 Spar eieren
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 40 g Spar boter
Recept
  1. Smelt de boter.
  2. Doe de melk, bloem, eieren en vanillesuiker in een kom en mix tot een glad deeg.
  3. Voeg de gesmolten boter, het bier en een snuifje zout toe. Mix nogmaals.
  4. Laat 1 u rusten in de koelkast.
  5. Verhit een kleine koekenpan met antiaanbaklaag op een hoog vuur tot de pan goed heet is.
  6. Borstel de pan in met wat geklaarde boter.
  7. Schep er net genoeg beslag in en draai de pan rond. Zo krijg je overal een gelijke laag deeg.
  8. Laat de pannenkoek bakken en draai om als 1 kant mooi gebakken is.
< naar recepten