Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilets in reepjes en de champignons in plakjes. Pel de ui en het teentje look en snipper beide fijn.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
-
Verhit een wok en giet er een scheut olie in. Roerbak de kippenreepjes goudbruin. Voeg de ui- en looksnippers toe en roerbak. Schep de champignons erdoor. Kruid met peper en zout. Dek de wok af en laat op een laag vuur verder garen.
-
Kook intussen de penne beetgaar in licht gezouten water. Giet af en schep de pesto er onmiddellijk door. Schep het kipmengsel door de pasta en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bestrooi met Parmezaanse kaas en werk af met pijnboompitten en wat fijngesnipperde platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven