Pasta met kip, paddenstoelen en pesto

Pasta met kip, paddenstoelen en pesto

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kipfilets in reepjes en de champignons in plakjes. Pel de ui en het teentje look en snipper beide fijn.

  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.

  3. Verhit een wok en giet er een scheut olie in. Roerbak de kippenreepjes goudbruin. Voeg de ui- en looksnippers toe en roerbak. Schep de champignons erdoor. Kruid met peper en zout. Dek de wok af en laat op een laag vuur verder garen.

  4. Kook intussen de penne beetgaar in licht gezouten water. Giet af en schep de pesto er onmiddellijk door. Schep het kipmengsel door de pasta en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  5. Bestrooi met Parmezaanse kaas en werk af met pijnboompitten en wat fijngesnipperde platte peterselie.