Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet een pot met water en zout op het vuur om de pasta te koken.
-
Kook de pasta gaar in 11 min, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Haal de ansjovis en sardienen uit het blik en verwijder het vocht.
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Haal de kappertjes uit hun vocht.
-
Pel de look en snij in fijne schijfjes.
-
Bak de schijfjes look in een pan met een flinke scheut olijfolie.
-
Voeg de olijven, kappertjes, ansjovis en sardienen toe en overgiet alles met de passata.
-
Giet de pasta af als hij ‘al dente’ is. Meng direct in de pan met de saus.
-
Roer alles door elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Werk af met de verse blaadjes oregano.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven