Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Dep de kalkoen schoon en droog met keukenpapier. Snij de sinaasappel in partjes.
-
Stop peterselie, sinaasappel en rozemarijn in de holte en bind eventueel de poten op met keukentouw.
-
Pel de ui en snij grof. Was de selder en wortel, snij ze in stukken en leg op een bakplaat.
-
Schik de kalkoen bovenop de groenten, besprenkel met olijfolie en wrijf de kalkoen met de hand in met olijfolie. Kruid met peper, zout en kruidenmix. Braad onafgedekt 35 à 45 min.
-
Voeg de gevogeltefond toe en dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet de oven op 180°C en laat 2 u verder garen tot een kerntemperatuur van 65°C in de dijen (gebruik een keukenthermometer).
-
Verwijder de smaakmakers uit de buikholte en serveer de kalkoen met (kant-en-klare) cranberrysaus, green beans en maple glazed carrots.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven