Taartje van peperkoek met foie fin, veenbessen, gebakken appel en crumble van speculaas en chocolade

4Vlees30minPrint
Ingrediënten
  • 1 Jonagold
  • 1 kl Spar boter
  • 4 sneetjes Boni Selection honingkoek
  • 4 kwartjes foie fin
  • 1 el Spar gedroogde cranberry’s
  • 2 Bastognekoeken kaneel-speculaas
  • 20 g donkere chocolade
Recept
  1. Schil de appel en snij in blokjes.
  2. Hak de chocolade fijn.
  3. Stoof de appel samen met de gedroogde veenbessen in boter. Laat afkoelen.
  4. Hak de speculaas fijn en meng onder de fijngehakte chocolade.
  5. Steek met de uitsteekring plakjes uit de peperkoek en uit de foie fin.
  6. Leg 2 plakjes peperkoek met daarop een plakje foie fin.
  7. Beleg met appelblokjes en werk af met de crumble en eventueel enkele eetbare bloemen.
< naar recepten