Vergezel balletjes in tomatensaus van broccolistoemp

4Vlees30minPrint
Ingrediƫnten
  • 24 gehaktballetjes in tomatensaus
  • 500 g Boni Selection zacht kokende aardappelen
  • 1 broccoli
  • 150 g Spar gerookte spekreepjes
  • 50 g Spar boter
Recept

1. Reinig de broccoli en snij in roosjes, snij de steel in kleine stukjes. Kook de broccoli gaar en giet af.
2. Schil de aardappelen. Kook de aardappelen gaar en giet af. Laat de gekookte aardappelen nog kort nadrogen op het vuur. Stamp fijn met een pureestamper. Smaak af met de boter en kruid met peper en zout.
3. Voeg de gekookte broccoli bij de aardappelen en meng eronder.
4. Bak de spekreepjes mooi krokant in een hete pan en voeg toe aan de stoemp.
5. Warm de gehaktballetjes in tomatensaus op in een stoofpot of in de microgolfoven.
6. Serveer de gehakballetjes met de broccolistoemp.

< naar recepten