Aardappelen in de oven met rozemarijn

9897829d88fcc0272ecabad815b1c9799ed423a70e92fd721478e59da73c9ad3.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten kokend water.

  2. Giet af, laat uitlekken en snij de grotere exemplaren in 2 of 4.

  3. Pel de teentjes look en snij in twee.

  4. Schik de aardappelen in een ovenschotel en verdeel de rozemarijnblaadjes en de lookstukjes erover. Overgiet goed met olijfolie.

  5. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 tot 15 minuten.

  6. Haal uit de oven en verwijder de teentjes look. Meng alles goed en werk af met grof zeezout en nog wat extra fijne olijfolie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit