Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Snij de aardbeien in plakjes en schep ze in een kom. Overgiet met de amaretto en laat 10 minuten trekken.
Klop de room met de gezeefde poedersuiker in een andere kom dik vloeibaar. Roer de ricotta los.
Spatel de ricotta onder de room met het kaneelpoeder en de gehakte pistachenoten.
Verkruimel een aantal kletskoppen en verdeel op de bodem van de glazen.
Schep hierboven een laagje aardbeien en vervolgens de ricottaroom. Herhaal tot de glazen gevuld zijn.
Werk af met plakjes aardbei, pistachenoten en een kletskopkoekje.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven