Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Karamel: zet het blik gecondenseerde melk onder in water en kook gedurende minstens 2 u. Zorg dat het blik altijd mooi onder water blijft. Laat afkoelen en roer mooi los.
-
Bodem: cutter de pinda’s en speculoos mooi fijn.
-
Meng de malse boter onder de fijne pinda’s en speculoos.
-
Schik in de vorm en laat opstijven in de koelkast.
-
Afwerking: klop de room op met de vanille-essence en bloemsuiker tot slagroom.
-
Snij de bananen in schijfjes.
-
Leg een blok chocolade in de diepvries.
-
Haal de springvorm uit de koelkast en verwijder de ring. Smeer de karamel uit op de bodem.
-
Verdeel de opgeklopte room in toefjes over de karamel. Schik de bananenschijfjes ertussen.
-
Trek met behulp van een groot mes chocoladeschilfers van de koude blok chocolade en werk de taart hiermee af.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven