Biefstuk met salade van rauwe groene asperges

ab17c4270ca1d93e681af8491ce3da051f1b166158c8fd2510baf80f83042702.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de groene asperges en snij ze met een dunschiller in sliertjes. Hou de aspergekoppen apart.

  2. Stoof de aspergekoppen kort aan in wat olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. Meng de mosterd, azijn, olijfolie en water tot een dressing. Kruid met peper en zout.

  4. Bak de biefstuk kort aan beide kanten in een royale hoeveelheid kruidenboter aan. Kruid met peper en zout. Snij, na het bakken, het vlees in plakken.

  5. Doe de rauwe aspergeslierten in een platte kom en meng de dressing eronder.

  6. Snij met een dunschiller schilfers van de Parmezaanse kaas.

  7. Leg de gebakken repen biefstuk bij de salade. Werk af met de aspergepunten en parmezaanschilfers.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit