Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de gember en rasp fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snij het vruchtvlees fijn.
-
Verhit wat arachideolie in een sauspannetje.
-
Bak de look met de gember en chilipeper. Blus met de kokosmelk.
-
Voeg de sojasaus, sweet chilisaus, vissaus en pindakaas toe.
-
Breng al roerend aan de kook en laat 5 min rustig sudderen.
-
Snij de komkommer in fijne schijfjes. Snij de kerstomaten in kwarten.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en bak de schnitzels aan beide zijden in 3 min krokant. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de gebakken schnitzel in schuine repen van 2 cm.
-
Beleg de piccolo’s met ijsbergsla, komkommer, gebakken schnitzel en koriander. Verdeel er wat satésaus over. Serveer met de kerstomaatjes.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven