Brusselse wafels met vanille-ijs en balsamico-aardbeien

819370b32f889af0c41e8ae7c3b364b20b1a92954341cb1bcddd360df7c8fbfd.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Halveer de aardbeien (snij grote exemplaren in 4) en besprenkel met de balsamicoazijn. Laat 30 min marineren.

  2. Bak de Brusselse wafels zoals aangegeven op de verpakking. Steek twee cirkels van 7 à 8 cm uit elke wafel.

  3. Serveer een bolletje vanille-ijs op een stuk Brusselse wafel. Dek toe met een tweede stuk Brusselse wafel. Leg er wat balsamico-aardbeien bij.

  4. Werk af met slagroom, bloemsuiker en een blaadje munt.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit

Smakelijk

........................................................

Magazines

........................................................

Over Spar

........................................................