Burrito’s met kip, Mexicaanse salsa en guacamole

189eb7076a2cd66e344ed1aa8a893fab9f81415e1b51aaf05b15059134e7765d.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Guacamole: pel de ui en snipper fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de piccantina en snij het vruchtvlees fijn. Snij de blaadjes en steeltjes van de koriander fijn. Pel de avocado’s, verwijder de pit en prak het vuchtvlees fijn met een vork.

  2. Schep de ui, chilipeper, koriander en het limoensap erdoor. Kruid met peper en zout.

  3. Snij de kip in reepjes en kruid met peper, zout en paprikapoeder. Bak ze gaar in de olie.

  4. Beleg de tortilla’s met de Mexicaanse salsa, schik de kippenreepjes erop, strijk er wat guacamole over en bestrooi met kaas.

  5. Rol de tortilla’s op en snij ze in stukken.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit