Carpaccio van avocado met venkel en gerookte sprot

8f478df058bffef9bbda2bb112dd763d8a4b4a8f599e8f29080b6ccc8876bc9f.jpg

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de venkelknol en snij overlangs in fijne plakjes van 1 mm. Dit gaat heel gemakkelijk met een snijmachine of met de mandoline. Schik de venkelplakjes op een schotel.

  2. Pel de avocado’s, snij in 2 helften en haal de pit eruit. Wrijf in met citroensap tegen de verkleuring. Snij de helften in fijne plakjes. Leg ze in het midden boven de venkelplakjes. Kruid met peper en zout. Besprenkel met wat olijfolie.

  3. Snij de sprotfilet in stukjes. Verdeel ze over de venkelen avocadoplakjes.

  4. Werk af met staafjes bieslook.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit