Vis
en zwaveldioxide en sulfieten.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Snij lange linten van de komkommer met behulp van een mandoline of snijmachine.
Was de radijsjes, verwijder het groen en rasp ze. Kook de witte wijn met de witte wijnazijn en het suiker. Kruid met peper en zout. Voeg de geraspte radijsjes toe en breng tot aan het kookpunt. Zet van het vuur en laat afkoelen.
Zet de ringen op een plateau en bekleed de binnenkant met een reep komkommer. Draai de reepjes gerookte paling erin. Vul op met de gemarineerde radijsjes. Werk af met een takje kervel.
Zet 3 cilinders op elk bord en neem de ringen weg. Werk af met wat fijne olijfolie.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders