Cilinder van komkommer met gerookte paling en gemarineerde radijsjes

74fcb2289f73ebc70fae9312a2b6991584d763f7d4869de156dbb80aebba5596.png

Allergenen

Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij lange linten van de komkommer met behulp van een mandoline of snijmachine.

  2. Was de radijsjes, verwijder het groen en rasp ze. Kook de witte wijn met de witte wijnazijn en het suiker. Kruid met peper en zout. Voeg de geraspte radijsjes toe en breng tot aan het kookpunt. Zet van het vuur en laat afkoelen.

  3. Zet de ringen op een plateau en bekleed de binnenkant met een reep komkommer. Draai de reepjes gerookte paling erin. Vul op met de gemarineerde radijsjes. Werk af met een takje kervel.

  4. Zet 3 cilinders op elk bord en neem de ringen weg. Werk af met wat fijne olijfolie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit