Crab Rangoon

317d92446595d8876b7af948b2efa05442f2d7bfaea363ee3a483189d866eb65.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Lactose, Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C (hete lucht).

  2. Laat de boter smelten.

  3. Pel en snipper de look fijn. Snij de lenteui in fijne ringetjes.

  4. Doe de roomkaas en krab in een kom en meng de look, lente-ui, sesamolie en worcestersaus erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  5. Snij een vel filodeeg in 3 stroken en bestrijk met gesmolten boter.

  6. Schep een grote koffielepel vulling in de rechtse hoek en vouw de hoek over de vulling. Blijf de driehoek verder vouwen en kleef het uiteinde dicht met een beetje water.

  7. Schik de driehoekjes op bakpapier en bak in 20 à 30 min goudbruin en gaar.

  8. Serveer met zoete chilisaus als dip.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit