Crème karamel

Crème karamel

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Los het zakje vanillepoeder en vanillesuiker op in 4 el melk. Roer alles goed los om geen klonters te hebben.

  2. Voeg de rest van de melk toe. Breng alles al roerend aan de kook.

  3. Laat een paar minuten goed doorkoken.

  4. Giet de kokende pudding over in glaasjes.

  5. Dek af met plasticfolie om geen velletje te krijgen en zet in de koelkast.

  6. Maak de karamel door 100 g suiker op te warmen in een pan.

  7. Wanneer de suiker bruin begint te kleuren is de karamel klaar.

  8. Giet de hete karamel op bakpapier en laat afkoelen.

  9. Snij de harde karamel in stukken en verkruimel net voor het opdienen over de crème.

  10. Werk af met een cigarette koekje.