Crumble met rode kool, appel en witte pens

863facdce9acc7e9a023c4bc29f37b0487b75050d0c265e2897bef206a1c9d9a.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de rode kool fijn en de appelen in kleine blokjes. Stoof aan in 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de bruine suiker, balsamicoazijn en kruiden toe. Laat nog 10 min stoven zonder deksel.

  2. Haal het vel van de witte pens, snij in stukken en bak krokant in 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. Voeg de gebakken witte pens bij de rode kool en doe alles in een vuurvaste schotel.

  4. Verwarm de oven voor op 190°C.

  5. Meng de bloem met de panko en geraspte kokos. Kruid met peper en zout.

  6. Snij de koude boter in kleine blokjes en verkruimel onder het pankomengsel tot zandstructuur.

  7. Verdeel de crumble over de rode kool en witte pens.

  8. Bak de crumble 30 à 35 min in de voorverwarmde oven, tot de crumble goudbruin is.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit