Dillepannenkoekjes met wasabi en gerookte zalm

5981d53d59bab94cf806520f8a19df02231eec53b73dcf9f5b6c6644943fed80.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose, Melk, Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de bloem met het bakpoeder. Voeg de melk, het losgeklopt ei, de mosterd, 1 koffielepel wasabipasta en 2 eetlepels fijngesneden dille toe. Klop met de mixer tot een glad beslag.

  2. Breng op smaak met peper en zout. Zet tot gebruik in de koelkast.

  3. Wasabiroom: klop de room stijf met 1 koffielepel wasabi en verse fijngesneden kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Bestrijk een koekenpan met antiaanbaklaag met olie en laat warm worden. Bak de pannenkoekjes op een middelhoog vuur. Voor kleine pannenkoekjes schep je hoopjes van 1 eetlepel beslag met voldoende tussenruimte in de pan.

  5. Bak ze in 1 à 2 minuten aan elke kant goudbruin. Haal uit de pan en hou ze warm.

  6. Stapel drie pannenkoekjes per persoon en leg tussen de pannenkoekjes een stukje gerookte zalm.

  7. Werk af met een dot wasabiroom en een takje verse dille.

  8. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit