Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt een klontje boter in een pan en kleur de worsten aan alle kanten aan. Haal uit de pan.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Snij elke worst in 5 gelijke stukken.
-
Stoof de sjalotten in een klontje boter in een kookpot.
-
Doe de tomato frito en de ketchup erbij.
-
Giet de balsamicoazijn en de honing erbij.
-
Kruid met het curry- en het chilipoeder.
-
Voeg de stukjes worst toe en laat gedurende ± 10 min sudderen.
-
Bak de frietjes ondertussen goudbruin.
-
Serveer de Duitse curryworsten op een bord met de gebakken frietjes. Werk af met wat extra currypoeder.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven