Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. d572cfa98a805b8013aa48c1dcd87c491cb078b5104a538b4539806384f209b2.jpg

    Pesto: rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze een beetje kleuren.

  3. 85448b590bcdd70944986790738745c6d89abf16244246b6146bfe1b90855172.jpg

    Pel de look en snij in stukjes.

  4. acd3373b2533c0efde8c464195a07f88102c2b36bb000652155b2065536b807c.jpg

    Snij de basilicumblaadjes en zachte steeltjes grof en snij de Parmezaanse kaas in stukjes.

  5. 10c14b0ff4eac3b48940a3561d50c861015a217913ee0dd1fe3130ff8ff93e0f.jpg

    Doe de look, Parmezaanse kaas, basilicum en 2 el pijnboompitjes in een hakmolentje.

  6. 843f0cd9b830e13f183fa78802c6813295eb9f2386e6cd8da4825858d30df396.jpg

    Giet de olijfolie erover en kruid met peper en zout. Mix fijn.

  7. b9ba42415632a0ff74219db3db9e87fd6280ec3d2e9ede574a87409f1d197a73.jpg

    Schik de zalm in een ovenschaal en bestrijk met 2 el pesto.

  8. Zet 20 min in de voorverwarmde oven.

  9. a70cf94e277c67875c1e6e3029d737ebf2959d533cefe912adeeb6e6bf819824.jpg

    Snij de tomaatjes doormidden. Spoel de spinazie.

  10. Breng een pot licht gezouten water aan de kook. Kook de fettuccine in 4 min ‘al dente’.

  11. Giet af, doe in een serveerkom en schep de pesto er onmiddellijk door.

  12. f21be124c9807cc990910bcdcd647f23b0b4e023b904ea0f58ec6239c0fb8641.jpg

    Schep de spinazieblaadjes, tomaatjes en zalm erdoor.

  13. Zet de schotel op tafel en iedereen kan zich bedienen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit