Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Doe de frambozen in een ruime kookpot met dikke bodem.
Plet ze met een pureestamper. Breng ze aan de kook. Laat 2 minuten doorkoken, onder voortdurend roeren met een garde of mixer.
Voeg de suiker eraan toe. Blijf roeren en laat de boter erin smelten.
Laat nog 4 minuten doorkoken, onder voortdurend roeren.
Spoel de bokaaltjes met heet water en plaats omgekeerd op een vochtige schone doek.
Vul de bokalen, met behulp van een pollepel of maatbeker, tot de rand. Sluit de bokalen onmiddellijk af met het schroefdeksel en draai ze om. Laat zo
5 minuten staan om ze luchtledig te maken.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven