Geflambeerde pannenkoeken met passievruchten

61280add7c59756aabf5a6354d2a2b1ea6c6a677df0dc5f62890410c23c47f5e.jpg

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de passievruchten in twee en haal leeg.

  2. Zet het water met de suiker op een hoog vuur en laat de suikersiroop een 5-tal minuten koken. Voeg de passievruchtenpulp (inclusief pitjes) en rum toe, breng aan de kook en laat nog 5 minuten koken.

  3. Warm de pannenkoeken op in de microgolfoven. Schik telkens twee dubbelgevouwen pannenkoeken op een bord. Overgiet met de passievruchtensaus. Geef de rest in een apart kommetje erbij.

  4. Doe per persoon 1 dopje bruine rum in een klein pannetje. Warm de rum op, steek in brand en giet al brandend over de pannenkoeken.

  5. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit