Gegrilde nectarines met basilicum, ricotta en pijnboompitten

0682e01fe879537e44fefbbbf7844311308f9fb3d4ecac701f543056fb7d4f9f.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Hou enkele blaadjes basilicum en munt opzij.

  2. Mix de overige blaadjes door de ricotta en breng verder op smaak met citroenzeste en zout.

  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.

  4. Snij de nectarines doormidden, verwijder de pit en bestrijk ze met olie.

  5. Rooster ze op een hete BBQ, tot ze zacht worden. Snij in grove stukken en hou warm.

  6. Bestrijk een serveerschaal met de ricotta. Schik de nectarines erop. Bestrooi met pijnboompitten en basilicum-en muntblaadjes. Werk af met plukjes tuinkers.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit