Gegrilde tonijn met mangosalsa

54199151958f25eedc7ac747df21245e016d453c65ad5277c19af988f1246775.jpg

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de komkommer en hak in kleine stukjes. Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet van de paprika en hak het vruchtvlees in kleine stukjes.

  2. Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  3. Snij de koriander en muntblaadjes fijn.

  4. Meng de mango met de komkommer, ui en verse kruiden. Verkruimel er het gedroogd pepertje over en roer er het sap door. Breng op smaak met zeezout.

  5. Wrijf beide kanten van de stukken tonijn in met olijfolie. Bestrooi met peper en zout. Gril aan beide kanten tot ze zo gaar zijn als jij dat graag hebt.

  6. Serveer met de mangosalsa en quinoa.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit