Gegrilde zalm met sla en sinaasappel

6f1ee0d3ed70dc9a76a62ccd8f2832a3062b04772d5ff7bcf54880154a688137.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de salade en pluk de blaadjes.

  2. Schil 4 sinaasappelen en snij de kwartjes eruit.

  3. Schil 1 sinaasappel en snij de schil fijn. Hou het sap ervan apart.

  4. Kruid de zalm met peper en zout. Gril de zalm op de barbecue of in een grillpan.

  5. Laat het sinaasappelsap en de boter inkoken tot een mooie sausdikte.

  6. Serveer de zalm met een toefje sla, werk af met zeste van sinaasappel, fijngesnipperde lente-ui en de sinaasappelboter.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit